Mój znajomy wyda tą kasę na bilety na koncert jednego znanego zespołu heavy metalowego, który zagra w Polsce 3 lipca. Bilety są po 200zł. Chcą jechać z żoną więc akurat 500zł wystarczy na 2 bilety. Takie są potrzeby polaków a nie robienie kolejnych dzieci.
Najlepiej wyjdą na tym ci, którzy nigdy grosz podatku nie zapłacili. Oni dostaną na wszystkie dzieci, w nagrodę,że są cwani.
Durny polaczek który zap....ala za marny grosz i płaci podatki nie dostanie. Złodzieje wyliczą mu ,że nie potrzebuje.
Dzięki temu programowi dowiemy się ile to wreszcie mieszkańców ma Piotrków .....i te przysłowiowe dziesięc tysięcy ,które sie "zagubiło"....
~wkur bierz się do roboty by załapać się na 500zł :) Tylko potrafisz narzekać i wytykać że inni mają a Ty skrzywdzony przez cały świat klepiesz kapucyna w aucie rodziców :D
Pomysł z kasą na dzieci nie jest zły tylko że u nas w kraju będą tak kombinować byle dostać 500zł temu ten projekt może szybko paść . I nie łudźmy się tym że kogo stać to zrezygnuję z tej kasy .
A ja jestem ciekaw, czy piotrkowscy milionerzy np. z dwójką dzieci honorowo zrezygnują z tego świadczenia...
Lepsze byłyby darmowe żłobki, przedszkola, bezpłatne posiłki dla dzieci w podstawówkach, bezpłatne kolonie itd. To byłaby duża pomoc w wychowaniu WSZYSTKICH dzieci.
Jestem ciekawy w jaki sposób wzrosnie (podejrzewam że w znaczny) spożycie taniego wina owocowego i innych alkoholi kiedy już ruszy wypłata tych świadczeń? Myślę że nie jedną pracę magisterską na ten temat będzie można napisać
jeszcze nam kurcze pieczone te 500+ bokiem wyjdzie... a Wy EPIKI szukajcie kasy bo Was tez dojadą za te dotacje z UE... bmki i domy pod młotek i do szopy raz dwa.... hehehe
Jesli nazywasz goscia ktory prowadzi dobrze prosperujaca dzialalnosc gospodarcza w Piotrkowie,jego zona pracuje maja 2 dzieci niepelnoletnich,wakacje kilka razy w roku,co rusz zmiana aut na lepsze patologia ,to sie lecz.To sa szczesciarze,ktorzy jeszcze dostana kasiore dodatkowa! Normalna rodzina 2+1 nie dostanie i to jest chore w tym wszystkim!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!